Csirketelep

...ahogyan támogatni tudsz minket.

Ezen az oldalon bemutatjuk, hogyan tudsz támogatni minket. Munkánk nem mindennapi, de a mindennapi élethez, és főleg annak dokumentálásához segítségre van szükségünk. Csak a Ti támogatásotokkal tudjuk elérni, hogy továbbra is izgalmas tartalommal tudjunk szolgálni.

A további, nagyratörő terveink, álmaink létrejöttét Te is támogathatod az alábbi módok valamelyikén:

free bootstrap theme

Kattints a gombokra az egyes támogatási módok részleteihez

PayPal

Talán a legegyszerűbb módja munkánk támogatásának. A fenti PayPal ikonra kattintva eljutsz a PayPal felajánlás oldalára, ahol kiválaszthatod a felajánlani kívánt összeget, illetve, hogy egyszeri vagy ismétlődő támogatást szeretnél. Nem feltétlenül szükséges PayPal számla, akár hitelkártyával is működik.

Patreon

Megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz az új videóban? Szeretnéd a neved látni a videók végén? Szeretnéd megkóstolni Tóni csokis perverzkolbászát? Vagy akár ellátogatnál a csirketelepre, ahol Tóni körbevezet? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál ez a támogatási mód a legjobb választás. A Patreon támogatók szinttől függően különleges státuszba kerülnek és a fenti előnyöket élvezhetik. Ez egy havi visszatérő támogatási mód, ahol szinttől függően, havi 3, 25, 50, vagy 100 dollárral támogathatod munkánkat. Természetesen bármikor lemondhatod a támogatást. A kezelőfelülete sajnos csak angol, francia és német nyelven elérhető, a Patreon dolgozik rajta, hogy újabb nyelveken is megtekinthető legyen. Természetesen a tartalmak magyarul vannak az oldalon, ahogy különböző támogatói szintek juttatásai is.

Banki átutalás a HG Veteránjármű Értékmentő Alapítványnak

A HG Veteránjármű Értékmentő Alapítvány 10104961-37181600-01005000 számú bankszámlájára történő utalással. Az utaláskor a megjegyzés mezőbe írjátok be, hogy Csirketelep

MOBILE FRIENDLY

No special actions required, all sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site, it will adapt automagically.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

Cím

Adrián-tanya 1.
4090 Polgár